utorak, 21. srpnja 2015.

još detalja oko turnira Aljmaš 22./23.8. vi ste pitali!

Par detalja koje ste pitali na sve načine osim da ste ih napisali na portalu:

Pribor za jelo nije potrebno nositi!

Ali isto tako ako baš želite ponesite svoj pribor.
Nije potrebno nositi ni čaše, čašice, krigle. Sve to imamo u Aljmašu!



Pitali ste i za kavu. Nije problem nama kupiti kavu ali iz razloga da ne prigovarate kakvu kavu smo kupili, vi donesite svoju pa ćete je i sami pripremiti. Nema brige i tako ćete sve raditi u nekim grupama.









PRIORITET pri spavanju na krevetima imaju ŽENE
Muškarci će se kao pravi mužjaci snalaziti u prirodi, automobilima ili će ostati budni cijelu noć kako bi lakše vozili kući u nedjelju :)

Aljmaš je malo mjesto u kojem postoje trgovine, Osijek je blizu i nemate razloga za brigu oko nabavke bilo koje namirnice ako ste je zaboravili.
Imat ćemo dosta frižidera za piće i hranu.

Pitali ste i da li netko ko igra belu na fejsu može doći kao gledatelj. Pa sad da malo objasnimo kako neko može biti gledatelj a neko ne: neki od vas će doći sa muževima i ženama. Ne možemo i ne želimo prisiljavati nekog na igranje bele, stoga pratitelji mogu gledati (vjerojatno će kuhati kavu ili sl.). Oni koji igraju belu na fejsu i srame se ili boje da ne znaju igrati: turnir je prije svega zabava i druženje i niko ne traži od vas da ste najbolji igrač bele na Svijetu. Znači opustite se i igrate najbolje što znate, niko vam neće zamjeriti ako odigrate neki pogrešan potez. Parovi se i tako izvlače nasumično i niko ne zna ko će vam dopasti.
I dalje primamo neobična pitanja i odgovaramo!
Živjeli!









Broj komentara: 8:

svako vrijeđanje znači zabranu komentiranja